Ανακοινώθηκαν η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και τιμή του νέου PS5

Είστε έτοιμοι για την νεα κονσολα της Sony; Και οι δύο κονσόλες θα κυκλοφορήσουν στις 12 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, με προπαραγγελίες μέσω διαδικτύου σε ορισμένους μεγάλους εμπόρους λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των Walmart, Best Buy, GameStop και Target. Με την τιμη να αγγιζει τα 499,99 €.

Εκτός από την τιμή της κονσόλας και την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Sony ανέφερε επίσης λεπτομερείς τιμές για αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων 70€ για ένα αυτόνομο ασύρματο χειριστήριο DualSense και 100 € για τα ασύρματα ακουστικά Pulse 3D. Η τιμολόγηση του τίτλων για το PS5 θα κυμαίνεται από 50€ έως 70€, ανάλογα με το παιχνίδι.

Οι προδιαγραφές για το PS5 περιλαμβάνουν προσαρμοσμένους επεξεργαστές AMD και GPU ικανές να εξάγουν γραφικά σε ανάλυση 8K ή σε ανάλυση 4K και 120fps, καθώς και 16 GB μνήμης RAM GDDR6 και 825 GB αποθήκευσης στερεάς κατάστασης υψηλής απόδοσης που θα επιτρέπουν σημαντικά ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x