Δείτε τι χρειάζεστε για να παίξετε το Cyberpunk 2077 σε υπολογιστή

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, αλλά πριν από την κυκλοφορία του στα μέσα Νοεμβρίου, ο προγραμματιστής CD Projekt Red αποκάλυψε τις απαιτήσεις συστήματος που απαιτούνται για την εκτέλεση της έκδοσης του παιχνιδιού για υπολογιστή και, το απίστευτο είναι, ότι δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας για να παίξετε το παιχνίδι.

Οι προτεινόμενες προδιαγραφές του παιχνιδιού δεν είναι πολύ βαριές, απαιτούν μόνο έναν επεξεργαστή Intel Core i7-4790 ή έναν επεξεργαστή AMD Ryzen 3 3200G και είτε μια κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1060 ή AMD Radeon R9 Fury. Επομένως, πιθανότατα θα μπορείτε να εκτελέσετε το παιχνίδι στα 1080p. Ωστόσο, εάν θέλετε να εκτελέσετε το παιχνίδι σε ανάλυση 1440p ή 4K ή να επωφεληθείτε από τις τεχνικές δυνατότητες του παιχνιδιού, όπως η ανίχνευση ακτίνων, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε GPU RTX 20 ή RTX 30-series.

Το Cyberpunk 2077 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε νέα κονσόλα, το CD Projekt Red επιβεβαίωσε ότι οι ιδιοκτήτες PS5 και Xbox Series X / S θα μπορούν επίσης να παίξουν το Cyberpunk 2077. Ο προγραμματιστής υποσχέθηκε επίσης μια δωρεάν αναβάθμιση επόμενης γενιάς αργότερα.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x