Δωρεάν τις πρώτες 24 ώρες το Total War Saga : TROY

Το Total War Saga: Troy θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store για τους πρώτους 12 μήνες. Φαίνεται ότι η Epic πλησίασε την Creative Assembly προσφέροντας μια εμπορική συμφωνία σε αντάλλαγμα την αποκλειστικότητα. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, ο κόσμος μπορεί να κατεβάσει το παιχνίδι δωρεάν τις πρώτες 24 ώρες.

Το Total War : Troy είναι παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το Τρωικό πόλεμο όπως αυτός περιγράφεται στην Ιλιάδα του Ομήρου, με όλους τους πασίγνωστους χαρακτήρες του έπους αυτού παρόντες.

Υπήρξαν αρκετά αρνητικά σχόλια από παίκτες που δεν εκτίμησαν την αποκλειστικότητα που συνδέεται με το κατάστημα της Epic.

Η απάντηση της Creative Assembly ήταν πως καταλαβαίνει και σέβεται τους θαυμαστές των Total War παιχνιδιών και πως η συμφωνία της με την Epic Games έχει στόχο την προσέγγιση νέου κοινού. Έτσι ώστε περισσότεροι παίκτες να βιώσουν τη συγκίνηση του Total War.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x