Η Aston Martin θα κυκλοφορήσει έναν προσομοιωτή αγώνων αξίας 74.000 $

Το περιορισμένο ARM-CO1 θα είναι ένας από τους πιο υψηλού επιπέδου προσομοιωτές αγώνων esports που δημιουργήθηκαν ποτέ.

H Aston Martin μόλις αποκάλυψε έναν πολυτελή προσομοιωτή αγώνων esports με την άξια του να αγγίζει τα 74.000 $.

Η Aston Martin λέει ότι ο νέος προσομοιωτής της, το AMR-C01, “είναι η τέλεια επιλογή για όσους απολαμβάνουν τον εικονικό κόσμο των ανταγωνιστικών Esports και επίσης για αφοσιωμένους οδηγούς αγώνων που θέλουν να ακονίσουν τις δεξιότητές τους πριν από τον επόμενο αγώνα τους.”

Η Aston Martin ανέπτυξε το AMR-CO1 με τη βρετανική εταιρεία Curv Racing Simulators, η οποία δημιούργησε το μηχάνημα χρησιμοποιώντας εξαρτήματα υψηλής ποιότητας.

Η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει την αισθητική του Aston Martin με το ελαφρύ πλαίσιο από ανθρακονήματα και την εμβληματική μάσκα Aston Martin.

Η θέση καθίσματος του προσομοιωτή μοιάζει με εκείνη του Aston Martin Valkyrie, δίνοντάς του μια «φουτουριστική αίσθηση υπεραυτοκινήτου», εξηγεί ο Aston Martin σε ανακοίνωση τύπου. Η εγκατάσταση χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο λογισμικό Assetto Corsa.

«Αυτή ήταν μια πρόκληση για την ομάδα σχεδιασμού, παρόλο που ο προσομοιωτής δεν είναι αυτοκίνητο, εμπνέεται από τα αγωνιστικά μας αυτοκίνητα», δήλωσε η Marek Reichman, Chief Creative Officer της Aston Martin.

“Χρειάστηκε να αποπνέει την ίδια κομψότητα, να έχει τις ίδιες δυναμικές γραμμές και ισορροπία αναλογιών με κάθε Aston Martin με αγωνιστική γενεαλογία”, συνέχισε ο Reichman. “Μπορώ να φανταστώ το AMR-C01 στις πιο όμορφες κατοικίες ως ένα έργο τέχνης από μόνο του.”

Η Aston Martin σχεδιάζει να πουλήσει μόνο 150 κομμάτια.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x