Η Sony συνεργάζεται με τους σεναριογράφους της ταινίας «Venom» για την live action ταινία «One Punch Man»

Οι Scott Rosenberg και Jeff Pinkner είναι έτοιμοι να γράψουν μια live action ταινία της παγκόσμιας επιτυχημένης σειράς manga “One Punch Man” για την Sony Pictures. Παράγωγοι της ταινίας θα είναι οι Avi Arad και Ari Arad της Arad Productions.

Πολύ δημοφιλές τόσο στην Ιαπωνία όσο και σε όλο τον κόσμο, το “One Punch Man” ακολουθεί την ιστορία του Saitama, ενός υπερήρωα που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο με μια μόνο γροθιά και προσπαθεί να βρει έναν άξιο αντίπαλο αφού έχει βαρεθεί από την έλλειψη προκλήσεων στον αγώνα του ενάντια στο κακό.

Δημιουργήθηκε το 2009 από τον Ιάπωνα καλλιτέχνη ONE ως web comic, το “One Punch Man” γρήγορα έγινε viral. Το 2012, στη συνέχεια δημοσιεύθηκε στο Young Jump Next με εικονογραφήσεις από τον Yusuke Murata μαζί με τον ONE. Η σειρά είδε παγκόσμιες πωλήσεις άνω των 30 εκατομμυρίων αντιγράφων.

Η δημοτικότητα του “One Punch Man” οδήγησε σε μια εξίσου επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά anime.

Οι τελευταίες τρεις συνεργασίες των Scott Rosenberg και Jeff Pinkner είναι στις εξής ταινίες:

Jumanji: Welcome to the jungle (2017)

Venom (2018)

Jumanji: Next level (2019)

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x