Η Ubisoft απαντά στους ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση κατά των εργαζομένων της

Μετά από πολλούς ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον μελών της ομάδας της Ubisoft, η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών εξέδωσε δήλωση που δεσμεύεται να λάβει “οποιαδήποτε και κάθε κατάλληλη πειθαρχική δράση” εναντίον εκείνων που είναι ένοχοι κακοποίησης.

Η πλήρης δήλωση:

Όσον αφορά τους πρόσφατους ισχυρισμούς που προβλήθηκαν εναντίον ορισμένων μελών της ομάδας της Ubisoft: Θέλουμε να ξεκινήσουμε ζητώντας συγγνώμη σε όλους που επηρεάζονται από αυτό – λυπούμαστε πραγματικά. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τις ομάδες, τους παίκτες και τις κοινότητές μας. Είναι σαφές ότι δεν το έχουμε καταφέρει στο παρελθόν. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα.”

Ξεκινήσαμε έρευνες για τους ισχυρισμούς με την υποστήριξη εξειδικευμένων εξωτερικών συμβούλων. Με βάση τα αποτελέσματα, είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι να λάβουμε οποιαδήποτε και κάθε κατάλληλη πειθαρχική δράση. Καθώς αυτές οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω. Ελέγχουμε επίσης τις υπάρχουσες πολιτικές, τις διαδικασίες και τα συστήματά μας για να κατανοήσουμε πού δεν λειτουργούν σωστά και για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε καλύτερα να αποτρέψουμε, να εντοπίσουμε και να τιμωρήσουμε ακατάλληλη συμπεριφορά.”

Θα μοιραστούμε επιπλέον μέτρα που εφαρμόζουμε με τις ομάδες μας τις επόμενες ημέρες. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι κοινότητές μας μπορούν να είναι υπερήφανοι –ένα που αντικατοπτρίζει τις αξίες μας και είναι ασφαλές για όλους.

Έχει υπάρξει ήδη μία τουλάχιστον σημαντική αλλαγή στο Ubisoft, καθώς ο creative director Ashraf Ismail παραιτήθηκε από το ρόλο του στο Assassin’s Creed: Valhalla μετά από ισχυρισμούς για συμμετοχή σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο διευθυντής προϊόντων και επωνυμιών της Ubisoft Andrien Gbingie κατηγορήθηκε επίσης για χειραγώγηση, συναισθηματική κακοποίηση και βιασμό. Ο Gbinigie αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς σε μια πλέον καταργημένη ανάρτηση στο Medium.com.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x