Το επιτραπέζιο Game of Thrones γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Το γνωστό επιτραπέζιο της Fantasy Flight “A Game of Thrones: The Board Game”, έρχεται πολύ σύντομα στα PC μέσω Steam. Το επιτραπέζιο, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 και επεκτάθηκε το 2011 λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς, έρχεται τώρα στους υπολογιστές με τίτλο “A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition”.

Η ψηφιακή αυτή έκδοση του παιχνίδιου θα έχει ακριβώς τους ίδιους κανόνες και μηχανισμούς του επιτραπέζιου , άρα στην ουσία θα παίζεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο απλά σε ψηφιακή μορφή. Το παιχνίδι ξεκινά με το θάνατο του βασιλιά Robert Baratheon και δίνει σε κάθε παίκτη (έως 6) τον έλεγχο μιας από τις γνωστές οικογένειες του Westeros με στόχο φυσικά το στέμμα και τον σιδερένιο θρόνο.

Οι οικογένειες με τις οποίες θα μπορούμε να παίξουμε είναι οι: Lannisters, Starks, Greyjoys, Martells, Tyrells και Baratheons. Δεν είναι ακομά γνωστό αν το παιχνίδι θα περιέχει και τις οικογένειες Arryn και Τargaryen, οι οποίες προστέθηκαν μετέπειτα στο επιτραπέζιο με την επέκταση “Mother of Dragons”.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x