Το Hyper Scape βρίσκεται πλέον σε Open Beta

H Open Beta του Hyper Scape για τα PC είναι πλέον Live.

To νέο Battle Royale αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο για PC, αλλά θα κυκλοφορήσει σύντομα και στις κονσόλες. Η Open Beta θα είναι αρκετά γνώριμη σε όσους δοκίμασαν το παιχνίδι σε προηγούμενη test version με τις μόνες νέες προσθήκες να είναι: ένα νέο όπλο, μία νέα Hacking ικανότητα και ένα δωρεάν Battle Pass 30 επιπέδων.

Ένα νέο CG τρέιλερ εξήγησε την ιστορία πίσω από το παιχνίδι, εξηγώντας ότι το 2054, ο παγκόσμιος πληθυσμός ξοδεύει χρόνο σε ένα χώρο εικονικής πραγματικότητας που ονομάζεται Hyper Scape, παίζοντας κυρίως ένα παιχνίδι που ονομάζεται Crown Rush. Ωστόσο, το Crown Rush έχει παραβιαστεί, το οποίο πιθανώς θα αποτελέσει την τρέχουσα ιστορία του παιχνιδιού.

Μια εξήγηση του παιχνιδιού έδειξε πώς το παιχνίδι θα ενσωματώσει τις ψήφους στο Twitch για να επηρεάσει τα ζωντανά παιχνίδια και μια ενημέρωση από τους προγραμματιστές εξήγησε πώς τα κοστούμια που θα προσθέτουν κάθε σεζόν θα κρύβουν πληροφορίες για την τρέχουσα ιστορία.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x