Διέρρευσαν οι τίτλοι των επεισοδίων του 3ου κύκλου του Dark

Μια από τις πιο περίπλοκες σειρές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε 10 μέρες στο Netflix. Ανατροπές καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, παιχνίδια μυαλού, είναι αδύνατο να κοιτάξουμε μακριά και ακόμη πιο δύσκολο να το καταλάβουμε. Ωστόσο, όλα τελειώνουν, η αποκάλυψη έρχεται, με την νέα διαρροή να ρίχνει λίγο φως στο τι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

SPOILER ALERT

Επεισόδιο 1: “Deja-Vu”

Αυτό είναι ίσως το πιο απλό. Στο τέλος της σεζόν 2, είδαμε τον Adam να σκοτώνει τη Martha, η οποία αργότερα επανεμφανίστηκε για να σώσει τον Jonas, αλλά δεν ήταν η Martha που είδε να πεθαίνει: αυτή ήταν μια Martha από έναν εναλλακτικό κόσμο. Η πρεμιέρα της σεζόν πιθανότατα θα καθιερώσει το εναλλακτικό σύμπαν, μια αποκάλυψη που είχε προβλεφθεί από την αρχή με τους τίτλους έναρξης του Dark.

Επεισόδιο 2: “The Survivors”

Στο τέλος της σεζόν 2, παρακολουθήσαμε την πραγματική αποκάλυψη να συμβαίνει, αλλά γνωρίζαμε επίσης από τις περιπέτειες του Jonas στο μέλλον, ότι αυτό ήταν μακριά από το τέλος. Αυτό το επεισόδιο θα καλύψει πιθανώς εκείνους που κατάφεραν να ζήσουν μέσω των εκδηλώσεων της 27ης Ιουνίου, πιθανότατα επικεντρώνονται στον αγαπημένο κλέφτη κραγιόν και στην Ελίζαμπεθ.

Επεισόδιο 3: “Adam and Eve”

Ο Adam είναι ένας γνωστός χαρακτήρας, ένας βετεράνος ταξιδιού στο χρόνο και ο μελλοντικός εαυτός του Jonas. Ωστόσο, η Claudia λέει στον Jonas ότι “έχει δει τον κόσμο χωρίς αυτόν”, υπονοώντας ότι δεν εμφανίζεται στο ‘mirror world’, και επομένως ούτε ο Adam. Σε αυτήν την περίπτωση, ποιος είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του κόσμου, καθώς ο Jonas είναι σε αυτό; Φαίνεται να είναι η Martha, καθώς φοράει το κίτρινο παλτό του Jonas στο τρέιλερ. Αυτό σημαίνει, αντί για τον Adam, η Martha έχει το δικό της αντίστοιχο μελλοντικό εαυτό, δηλαδή, την Εύα. Ένας πίνακας του Αδάμ και της Εύας εμφανίζεται επίσης στο τρέιλερ.

Επεισόδιο 4: “The Origin”

Αυτό το επεισόδιο θα μπορούσε να είναι ένα ολικό flashback . Αυτό είναι το Dark, οπότε ένα επεισόδιο που στο παρελθόν θα μπορούσε ακόμα και να αποκαλύψει την προέλευση του Sic Mundus, τα loops του χρόνου, και πιθανώς ακόμη και το ‘mirror world’.


Επεισόδιο 5: “Life and Death”

Στο Dark, οι περισσότερες καταστάσεις είναι ζωή ή θάνατος, οπότε δεν υπάρχει πραγματική ιστορία που να ξεχωρίζει εδώ. Η καλύτερη εικασία είναι πιθανώς ένας χαρακτήρας που συμβιβάζεται με τον αναπόφευκτο θάνατο, όπως είχε ο Jonas με τον πατέρα του στη 2η σεζόν.


Επεισόδιο 6: “Light and Darkness”

Ο τίτλος Dark έχει επίσης διαμορφωθεί ως μεταφορά ”οι σκοτεινές σπηλιές”, ”η φωτεινή σφαίρα του Jonas” αλλά δεν έχει πολύ συγκεκριμένο νόημα πέρα ​​από την “σκοτεινή ύλη”. Αυτό το επεισόδιο πιθανότατα θα επικεντρωθεί σε αυτές τις εικόνες και πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ των χαρακτήρων κατά την ολοκλήρωση του φινάλε της σειράς.

Επεισόδιο 7: “In Between”

Με μια παράσταση τόσο περίπλοκη όσο αυτό, σίγουρα θα υπάρξει κάποια εκκαθάριση στο σενάριο και αυτό το επεισόδιο μοιάζει με την προσπάθεια του Dark να κάνει ακριβώς αυτό. Τι συμβαίνει με την πρώιμη ζωή του Σαρλότ; Ποια είναι η συμφωνία με την Egon; Γιατί ακριβώς ο Wöller έχει ένα eyepatch; Ας ελπίσουμε ότι αυτό το επεισόδιο είναι αρκετό για να απαντήσει σε όλες αυτές τις καυτές ερωτήσεις. Υπάρχει επίσης το ζήτημα των πολύ ξεχωριστών εαυτών των χαρακτήρων: θα μπορούσαμε να δούμε μια έκδοση Jonas μεταξύ του νεαρού Jonas και των άλλων εαυτών του;


Επεισόδιο 8: “Paradise”

Το τελικό παιχνίδι του Dark δεν θα είναι καθόλου απλό. Με τους δύο κόσμους να βυθίζονται σε μετα-αποκαλυπτική κόλαση, η πιο πιθανή επιλογή για αυτόν τον τίτλο θα ήταν ένας άλλος κόσμος, όπου εκείνοι και από τους δύο κόσμους μπορούν να ζήσουν σε αρμονία (ή, όποιος επιβιώνει από αυτή τη φοβερή παράσταση) και, ελπίζουμε ότι οι πύλες μπορούν να κλείσουν για πάντα.

Πηγή

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x