Η Halle Berry & ο Mark Wahlberg θα συνεργαστούν για τη νέα ταινία του Netflix “Our Man From Jersey”

Η Halle Berry πρόκειται να παίξει στην επερχόμενη κατασκοπευτική ταινία του Netflix Our Man from New Jersey, με συμπρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg με φήμες να λένε ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους στο Λονδίνο.

Ο Wahlberg θα είναι επίσης ο παραγωγός της ταινίας μαζί με τον συνεργάτη του Stephen Levinson, μετά την περασμένη επιτυχημένη κυκλοφορία της ταινίας Spenser Confidential (2020). Το σενάριο της ταινίας θα είναι από τον σεναριογράφο David Guggenheim, ο οποίος είναι γνωστός για τις ταινίες Safe House(2012), The Christmas Chronicles (2018) και για τη σειρά Designated Survivor (2016-2019).

Λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή και τον ρόλο που θα έχει η Halle Berry δεν είναι ακόμη γνωστές. Ωστόσο, η Berry έχει πρωταγωνιστήσει σε κατασκοπευτικές ταινίες απέναντι από τον Pierce Brosnan ως James Bond στο Die Another Day του 2002. Επίσης έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες δράσης, όπως ο ρόλος της Storm στο X-Men, στη ταινία John Wick: Chapter 3 – Parabellum ως Sofia και μόλις ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης- φαντασίας Moonfall του Roland Emmerich (γνωστός για: Independence Day, Godzilla(1998) και The Day After Tomorrow (2004)).

Η γνωστή ηθοποιός έχει ξανασυνεργαστεί με το Netflix, με τη ταινία Bruised, στην οποία κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της και πρωταγωνιστεί. Η συγκεκριμένη ταινία είχε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο 2020 στις 12 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στη πλατφόρμα του Netflix μέσα στο ’21.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x