Η Microsoft μειώνει την χρήση της Ram στον Edge

Τα προγράμματα περιήγησης είναι γνωστό ότι έχουν γίνει κάπως άπληστα με τη χρήση της μνήμης των υπολογιστών μας και αυτό είναι ιδιαίτερα προβληματικό καθώς όλοι μας χρησιμοποιούμε περισσότερες από μια καρτέλες. Ωστόσο, η Microsoft κατάφερε να μειώσει σημαντικά τη χρήση μνήμης του προγράμματος περιήγησης Edge χάρη σε μια νέα δυνατότητα των Windows 10.

Σε μια ανάρτηση στο ιστολογίο των Windows, ο Kim Denny, κύριος διαχειριστής του project του Microsoft Edge, περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2020 (build 1904) επέτρεψε στο πρόγραμμα περιήγησης να επωφεληθεί από βελτιώσεις μνήμης που είναι τώρα διαθέσιμες για εφαρμογές Win32, με την διαχείριση της μνήμης να γίνεται πιο αποτελεσματικά. Αυτό σημαίνει ότι το Edge μπορεί να δείξει μείωση της χρήσης μνήμης έως και 27%

Παρόλο που ο Kim Denny εστιάζει στις βελτιώσεις της χρήσης μνήμης για το Edge, αυτή είναι μια πιο γενική βελτίωση των Windows 10, που σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσει τη ζήτηση μνήμης για οποιαδήποτε εφαρμογή που αποφασίζει να επωφεληθεί από αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome και ο Firefox θα μπορούσαν επίσης να μειώσουν τη χρήση μνήμης.

Η Microsoft στρέφει όλο και περισσότερο την εστίασή της στο προγράμματος περιήγησης Edge με βάση τον Chromium, το οποίο έχει οριστεί να γίνει προεπιλογή για τα Windows 10 με την νέα ενημέρωση 20H2 που θα έρθει αργότερα μέσα στο έτος.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x