Οι Βερτζί Μαβί επιστρέφουν με νέο δίσκο με τίτλο «Πριν απ’ τη μέρα»

Οι Βερτζί Μαβί δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2013. Εξαμελές πλέον σχήμα, με πολλούς όμως μουσικούς συνοδοιπόρους κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πριν απ’ τη μέρα».

Ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι, ηλεκτρικό μπάσο, τζουράς, ανθρώπινες φωνές.

Λυρισμός και αμεσότητα σ’ ένα παζλ πρωτότυπων συνθέσεων που αντλούν το χρώμα τους από τα στενά της Κάτω Ιταλίας, από κρητικές μαντινάδες και Αθηναίους κανταδόρους, από σμυρναίικους δρόμους και αμανέδες, από τα μπουζούκια του Πειραιά κι από ιστορίες του σήμερα.

Ένα συνονθύλευμα ήχων που αποδίδεται με μια 70s αισθητική βρετανικής και αμερικανικής ποπ ροκ.

Η μουσική, οι στίχοι, η ενορχήστρωση και η ερμηνεία είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς του συγκροτήματος, με την πολύτιμη συμμετοχή του Θανάση Χαντζή στο μπουζούκι, την κλασσική κιθάρα και τα φωνητικά, της Άννας Κούμα στα πλήκτρα , το ακορντεόν και τα φωνητικά επίσης, της Λαμπρίνας Αρβανιτίδου στο τουμπελέκι και το μπεντίρ, καθώς και τη δημιουργική συνεισφορά του Σωτήρη Πρεβέντη στη μουσική των κομματιών.

Πάρτε μια γεύση…

Μπορείτε να βρείτε τον δίσκο τους εδώ

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x