Οι Grande Fox έρχονται με το νέο άλμπουμ τους Empty Nest και το single ‘Magnite’

Οι Grande Fox, ένα τετραμελές Space Psychedelic Stoner Heavy Rock σχήμα απ’ την Θεσσαλονίκη, μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ τους “Space Nest” (2016), του ΕΡ “Kulning” (2018) και του single “Documento” (2019), κυκλοφόρησαν το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους με τίτλο“Empty nest”.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 19 Φεβρουαρίου 2021 και περιέχει 11 τραγούδια.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Οι Grande Fox είναι ένα σχήμα το οποίο ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2013 όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα την έδρα του. Ιδρυτικά μέλη του σχήματος είναι ο Ζαο Λευτέρης (κιθαρίστας -συνθέτης -visuals) και ο Μπερζαμάνης Νίκος (Frontman-τραγουδιστής -στιχουργός). Το ρόλο του drummer έχει κατοχυρώσει ο Δημήτρης Λουκάς ως μόνιμο μέλος όπως επίσης και το ρόλο του μπασίστα ο Γιώργος Χάικας. Ο επαγγελματίας Παύλος Γεωργιάδης έχει αναλάβει να καλύπτει το συγκρότημα στο ρόλο του δεύτερου κιθαρίστα όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος συνεισφέροντας έτσι με το δικό του μοναδικό τρόπο στην συνολική εικόνα του σχήματος.

Το συγκρότημα μέχρι στιγμής δημιούργησε στο διάστημα των έξι χρόνων ενεργής παρουσίας του 3 δισκογραφικές δουλειές , το LP Album”Space Nest” , το EP Album”Kulning” και το Single Album “Documento”. Το κάθε project συνοδεύεται πλήρως και με οπτικό υλικό όπως Artwork, Video Clips και Φωτογραφήσεις που τα αντιπροσωπεύουν. Αυτή τη περίοδο βρίσκεται υπό εργασία η νέα παραγωγή του τέταρτου κατά χρονική σειρά project και δεύτερου Full Album(Lp) στην ιστορία του συγκροτήματος, “Empty Nest” το οποίο θα είναι και αυτό πλήρως ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς του.

Σε γενικές γραμμές το είδος μουσικής δημιουργίας της μπάντας χαρακτηρίζεται ως Psychedelic Heavy Stoner Rock. Παρ’ όλα αυτά οι ακροατές βρίσκουν πάντα πολλά στοιχεία και από άλλα είδη και αυτό συμβαίνει γιατί το συγκρότημα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πειραματισμού κατά την δημιουργία νέου υλικού αρκεί αυτό να έχει πάντα κάτι ουσιώδες να πει και να αντιπροσωπεύει.

Το συγκρότημα έχει συμμετάσχει σε διάφορα lives και festivals σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνευρεθεί πολλά σημαντικά σχήματα του χώρου . Μερικά από αυτά είναι : Nightstalker , Emerald Sun , Purple People Eater , Project Theory , Shotgunz κ.α. Ο επόμενος προγραμματισμένος προορισμός είναι στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας όπου θα έχει την τιμή να συνοδεύσει τους Villagers Of Ioannina City ανοίγοντας με αυτό το τρόπο το ευρωπαϊκό τους Τουρ.

Βρείτε τους στην προσωπική τους ιστοσελίδα εδώ.

Μπορείτε επίσης να τους ακολουθήσετε:
Facebook | Instagram | Youtube | Spotify

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x