Ο Seth Rogen θα συνεργαστεί με τον Steven Spielberg για μια νέα ταινία

Η επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του Steven Spielberg, θα είναι μια ημι-αυτοβιογραφία καθώς θα βασιστεί στην παιδική ηλικία του σκηνοθέτη που μεγάλωσε στην Αριζόνα. Πηγές στην Deadline αναφέρουν ότι ανάμεσα στο cast θα είναι ο Seth Rogen που πρόκειται να παίξει τον αγαπημένο θείο του νεαρού Spielberg και η Michelle Williams για να παίξει ένα ρόλο εμπνευσμένο από τη μαμά του Spielberg.

Θα είναι η πρώτη φορά μετά από το 2001 και τη ταινία Α.Ι. Artificial Intelligence που ο Spielberg θα συμμετάσχει σε καθήκοντα συγγραφής σεναρίου και την συν-συγγραφή του, με τον Tony Kushner, ο οποίος έχει γράψει πολλές ταινίες του Spielberg, όπως η ταινία Lincoln(2012) και Munich(2005). Ο Kushner έχει γράψει επίσης το σενάριο για την επερχόμενη ταινία West Side Story, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Κατά το πέρασμα των χρόνων, ο Spielberg έχει μιλήσει για το πως μεγάλωσε στην Αριζόνα, καθώς ήταν μια έμπνευση για εκείνον για πολλές από τις ταινίες του. Το ντοκιμαντέρ του HBO του 2017 Spielberg ήρθε πιο κοντά στο παρελθόν του και η νέα ταινία θα επικεντρωθεί στα τέλη της δεκαετίας του ’50- αρχές της δεκαετίας του ’60 και και στη σχέση του χαρακτήρα με τους γονείς του σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Ο Rogen είναι γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους καθώς έχει παίξει σε πολλές κωμικές ταινίες όπως This Is the End (2013), Superbad (2007) , Pineapple Express (2008) κ.ά. Πέρα από τις κωμικές ταινίες έχει συμπρωταγωνιστήσει στη ταινία Steve Jobs του 2015 με τον Michael Fassbender και την Kate Winslet.

Ο Rogen επιπλέον, ξεκίνησε πρόσφατα τη δική του εταιρεία κάνναβης με το όνομα Houseplant και ήταν παραγωγός και πρωταγωνιστής στις ταινίες An American Pickle (2020) και The Disaster Artist (2017). Η εταιρεία παραγωγής του Point Gray, με συνεργάτη τον Evan Goldberg, έχει σημειώσει επίσης μεγάλη επιτυχία με τη σειρά The Boys στο Amazon.

Τέλος, οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν είναι ακόμη γνωστές και η νέα ταινία θα ξεκινήσει να γυρίζεται αυτό το καλοκαίρι με την προσδοκία ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2022. Οι παραγωγοί της ταινίας θα είναι ο Spielberg, Tony Kushner και η Kristie Macosko Krieger.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x