Στις 9 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το FIFA 21

Η EA επιβεβαίωσε ότι το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς στις 9 Οκτωβρίου 2020. Εάν προπαραγγείλετε το FIFA 21 Ultimate Edition ή το Champions Edition, θα μπορείτε να παίξετε από τις 6 Οκτωβρίου. Επίσης επισήμανε ότι εάν αγοράσετε το παιχνίδι στο Xbox One ή το PS4, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε το παιχνίδι για δεύτερη φορά. Με άλλα λόγια , θα μπορείτε να το μεταφέρετε με την βοήθεια των FUT και VOLTA από τη μία κονσόλα στην άλλη. Όσοι είναι μέλη της EA Access (Κονσόλες) και της Origin Access (PC) θα έχουν διαθέσιμο οκτώ ώρες παιχνιδιού περίπου δύο εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε μέσω ενός τρέιλερ που μοιράστηκε με το Madden NFL 21 που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.

Όσον αφορά στις κονσόλες νέας γενιάς, αναμένονται μέσα στο 2021.Για τη νέα γενιά, η EA Sports υπόσχεται ταχύτατους χρόνους φόρτωσης, καλύτερους φωτισμούς και rendering, βελτιωμένη τεχνολογία animation.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x