Ταινίες και Σειρές που είναι διαθέσιμες τον Αύγουστο στο Netflix

The Rain 3ος Κύκλος – 6 Αυγούστου

Τα αδέλφια Simone και Rasmus, Δανικής καταγωγής καταφεύγουν σε μια αποθήκη, όταν ένας ιός που μεταφέρεται με τη βροχή εξαλείφει σχεδόν όλη τη Σκανδιναβία. Έξι χρόνια αργότερα, αναζητούν τον πατέρα τους, έναν επιστήμονα που τους άφησε στην αποθήκη αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Στην συνέχεια, συμμετέχουν σε μια ομάδα νεαρών επιζώντων και μαζί ταξιδεύουν σε όλη τη Δανία και τη Σουηδία, αναζητώντας ένα ασφαλές μέρος καθώς και τον πατέρα τους, ο οποίος μπορεί να είναι σε θεση να δώσει απαντήσεις και μια θεραπεία.

Lucifer 5ος Κύκλος – 21 Αυγούστου

Ο Διάβολος, έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης, παραιτείται από το θρόνο του και εγκαταλείπει το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Εκεί ο Lucifer έχει ένα κλαμπ που ονομάζεται “Lux” και έρχεται σε επαφή με τη Decker, μια ντετέκτιβ που ερευνά φόνους.

3% 4ος Κύκλος – 14 Αυγούστου

Στη σειρά παρουσιάζεται ένας κόσμος που διαχωρίζεται απότομα ανάμεσα στη πρόοδο και τη καταστροφή, όπου οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στην «καλύτερη πλευρά», αλλά μόνο το 3% των υποψηφίων πετυχαίνει.

Dirty John 2ος Κύκλος- 14 Αυγούστου

Το Dirty John είναι μια ανθολογική σειρά, στην οποία κάθε σεζόν βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία εγκλήματος με μια επική ιστορία αγάπης που πήγε στραβά.

Work It – 7 Αυγούστου

Όταν η είσοδος της Quinn Ackerman στο κολέγιο των ονείρων της εξαρτάται από την παράσταση της σε διαγωνισμό χορού, εκείνη σχηματίζει μια ομάδα χορευτών με μοναδικό στόχο να την οδηγήσει στη νίκη.

Project Power – 14 Αυγούστου

Ένα χάπι που προσφέρει στον χρήστη του απρόβλεπτες υπερδυνάμεις για πέντε λεπτά “χτυπά” τους δρόμους της Νέας Ορλεάνης. Η ταινία εξιστορεί την αναζήτηση ενός άνδρα για να σώσει την κόρη του από τις δυσοίωνες δυνάμεις που προκαλεί το ναρκωτικό, ενώ βοηθά τους νέους του συμμάχους.

Teenage Bounty Hunters/ Νέες και ατίθασος κυνηγοί κεφαλών- 1ος Κύκλος – 14 Αυγούστου

Αφού οι δίδυμες δεκαεξάχρονες Sterling και Blair ενώσουν τις δυνάμεις τους με έναν βετεράνο κυνηγό κεφαλών, βυθίζονται στον κόσμο του κακού, ενώ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη καθημερινότητα της εφηβικής ζωής.

The Grate Heist/ Η μεγάλη ληστεία του αιώνα – 1ος Κύκλος – Πρεμιέρα 14 Αυγούστου

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ακολουθεί την ιστορία της ληστείας της κεντρικής τράπεζας της Κολομβίας τον Οκτώβριο του 1994, όταν μια ομάδα ληστών έκλεψε 33 εκατομμύρια δολάρια.

High Score: Η Χρυσή Εποχή του Gaming – Πρεμιέρα 19 Αυγούστου

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιστορία των κλασικών βιντεοπαιχνιδιών και μιλά για τη χρυσή εποχή του gaming, μιας εποχής γεμάτης ανταγωνισμό, καινοτομία και απόλυτη διασκέδαση.

The Sleepover – 21 Αυγούστου

Όταν δύο αδέλφια ανακαλύπτουν ότι η φαινομενικά φυσιολογική μαμά τους είναι πρώην κλέφτης στην προστασία μαρτύρων που αναγκάστηκε να κάνει μια τελευταία δουλειά, συνεργάστηκαν για να τη σώσουν κατά τη διάρκεια μιας νύχτας γεμάτης δράσης.

All Together Now/ Και Τώρα Όλοι Μαζί- 28 Αυγούστου

Μια αισιόδοξη μαθήτρια γυμνασίου με μουσικές φιλοδοξίες πρέπει να μάθει να δέχεται βοήθεια από τους φίλους της για να ξεπεράσει τις προσωπικές της δυσκολίες και να εκπληρώσει τα όνειρά της.

Cobra Kai – Κύκλος 1 & 2 – 28 Αυγούστου

Δεκαετίες μετά τον αγώνα του All Valley Karate Tournament του 1984, ο μεσήλικας Daniel LaRusso και ο Johnny Lawrence βρέθηκαν ξανά. Έτσι, ο Daniel πρέπει να αντιμετωπίσει το παλιό του αντίπαλο.

Unknown Origins/ Αγνώστου Προελεύσεως – 28 Αυγούστου

Μαδρίτη, 2019. Ένας κατά συρροήν δολοφόνος διασπείρει το χάος. Άγνωστοι άνθρωποι χωρίς καμιά εμφανή σύνδεση μεταξύ τους δολοφονούνται, ενώ μιμούνται τις πρώτες εμφανίσεις των πιο διάσημων υπερήρωων.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x