Όλα τα νέα παιχνίδια που αποκαλύφθηκαν στο Xbox Conference σήμερα

State of Decay 3

H Undead Labs είναι η ομάδα υπεύθυνη για την ανάπτυξη του State of Decay 3, το νέο παιχνίδι της γνωστής zombie survival σειράς παιχνιδιών.

Forza Motorsport

H Turn 10 Studios επιστρέφει με ένα ακόμα παιχνίδι αγώνων, αυτή τη φορά όμως το παιχνίδι θα ονομάζεται απλά Forza Motorsport, χωρίς να ακολουθείται από κάποιον αριθμό. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το Xbox Series X και για Windows 10 PC

Tell Me Why

H Dontnod Entertainment (οι δημιοιργοί του Life is Strange) ανακοίνωσαν το νέο τους παιχνίδι με τίτλο “Tell Me Why”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon DLC

To The Outer Worlds: Peril on Gorgon είναι το νέο expansion στο πολύ επιτυχημένο Sci-Fi RPG της Οbsidian. Αυτή η noir περιπέτεια θα διαδραματίζεται στον αστεροειδή New Gorgon και θα περιέχει νέες αποστολές, όπλα και ικανότητες. Θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Avowed

To επόμενο RPG της Οbsidian Entertainment ονομάζεται Avowed και θα είναι ένα first-person παιχνίδι, το οποίο θα διαδραματίζεται στην Eora, τον φανταστικό κόσμο της σειράς παιχνιδιών Pillars of Eternity.

As Dusk Falls

Από την INTERIOR / NIGHT, ένα νέο στούντιο με επικεφαλή τον πρώην lead game designer της Quantic Dream, το As Dusk Falls είναι ένα διαδραστικό δράμα που εκτείνεται σε πολλές γενιές. Διαδραματίζεται στη Νοτιοδυτική Αμερική και επικεντρώνεται στο πώς τα λάθη μιας γενιάς μεταδίδονται και επηρεάζουν την επόμενη.

S.T.A.L.K.E.R 2

Η σειρά παιχνιδιών Stalker έρχεται επιτέλους στις κονσόλες με το πολυαναμενόμενο sequel Stalker 2.

Warhammer 40,000: Darktide

H Fatshark, οι developers του Vermintide επιστρέφουν στο σύμπαν του Warhammer με το νέο Warhammer 40,000: Darktide, ένα co-op παιχνίδι 4 παικτών που διαδραματίζεται στο hive world του Tertium. Στο παιχνίδι οι 4 παίκτες θα πρέπει να δουλέψουν μαζί προκειμένου να επιβιώσουν από τις ορδές των τεράτων που τους επιτίθενται από το σκοτάδι. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2021.

Tetris Effect: Connected

Το Tetris έρχεται στο Xbox με το Tetris Effect: Connected, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στις γιορτές.

The Gunk

Από τους δημιουργόυς του Steamworld, Image και Form, έρχεται ένα νέο παιχνίδι με τίτλο “The Gunk”, στο οποίο καλούμαστε να εξερευνήσουμε και να λύσουμε τους γρίφους ενός ξεχασμένου πλανήτη, ο οποίος είναι καλυμμένος από τοξική λάσπη.

The Medium

To νέο παιχνίδι από την Bloober Team. Ως μέντιουμ, θα ερευνήσετε ένα σκοτεινό μυστήριο και θα αποκαλύψετε κρυμμένα μυστικά. Διαδραματίζεται σε δύο διαφορετικές πραγματικότητες, στις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολους γρίφους και μοχθηρά πνεύματα. Θα κυκλοφορήσει μέσα στις γιορτές.

Phantasy Star Online 2: New Genesis

Το νέο κεφάλαιο του αγαπημένου online action RPG έρχεται μέσα στο 2021.

Fable

Μετά από τόσο καιρό η Microsoft επιτέλους αποκάλυψε ότι οι devlopers του Forza Horizon, Playground Games, έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν νέο παιχνίδι Fable.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x